Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_7qhm84noko7r1ddoqmfftvqa75, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Küçük; Milletimizin Başı Sağolsun haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Küçük; Milletimizin Başı Sağolsun

 Valilik Toplantı Salonunda  yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir Basın Toplantısı düzenleyen Şanlıurfa Valisi Sayın İzzettin Küçük: Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde meydana gelen elim olayda  şehit düşen 3 askerimize  Allah'tan rahmet, Türk silahlı Kuvvetlerine, ailesine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

Vali İzzettin Küçük, yaptığı açıklamada, Ceylanpınar ilçesinin Suriye sınırında nöbet tutan güvenlik güçlerine, gece saatlerinde henüz tespit edilemeyen bir yerden ateş açıldığını söyledi.
Vali Küçük, 3 askerin şehit olduğu üzücü olayın araştırıldığını kaydetti.

Şanlıurfa Valisi İzettin Küçük, dün gece Ceylanpınar’da 3 askerin hayatını kaybettiği olayla ilgili açıklama yaptı. Vali Küçük, olayın bir terör saldırısı olmadığını, bir askerin cinnet getirmesi sonucu meydana geldiğini belirtti.

Yaşanan hadisenin dün geceden beri araştırıldığını ifade eden Vali Küçük, “Dün gece 23.15 sularında Ceylanpınar’ın Boztepe köyüne bir buçuk kilometre mesafede sınır nöbeti tutuyorken 3 askerimizden bir tanesi cinnet geçirerek 2 arkadaşını vuruyor ve akabinde kendini öldürüyor.”diye belirtti.

Ulaşılan tüm bilgilerin, saldırı olmadığı yönünde olduğunu belirten Küçük, “Hadise dün geden beri tetkik ediliyor takip ediliyor. Hem Ceylanpınar Başsavcılığı hem de askeri savcılık tarafından ulaştığımız delillerin, edindiğimiz bilgilerin hepsi bu yönde. Tabi dün gece olduğu için biz arazide arama tarama faaliyeti başlattık. Her ihtimale karşı yaklaşık 300 jandarma 150 hareket timi ile geniş çaplı bir operasyon başlattık. İlerleyen saatte hadisenin bu yönden gerçekleştiği şüphelerimiz kuvvetlendi ve şu anda bu kanaate vardık.” ifadelerini kullandı.

Ceylanpınar’daki olayda hayatını kaybeden askerlerin isimleri ve memleketleri ise şöyle açıklandı:

- Piyade Çavuş Ramazan Yel- Kütahya

- Piyade Onbaşı Kadir Yıldız- Kastamonu (Kocaeli Karamürsel’de ikamet ediyor)

- Piyade Er Umut Aslan- Malatya (İstanbul Ümraniye’de ikamet ediyor) (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.