banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Köy yolları aslfatlanıyor
Merkeze bağlı Sultantepe - kap köyü bozulmuş olan yollarda yama ekipleri çalışmakta olup 3 yama ekibi olarak çalışmalar sürdürülmektedir. Genel Sekreter Uğur Büyükhatipoğlu beraberinde yol Ulaşım müdürü Yaşar Fırat ile birlikte yol çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla köy yollarındaki 1. Kat asfalt döküm çalışmalarını denetledi.

Merkeze bağlı Battal köyü ile Mardin devlet yol ayrımı arası 12 km temel altyapı ve stabilize çalışmaları devam etmektedir. Yine Merkeze bağlı keçili ile Tepeköy arasında yapımı devam eden 1. kat asfalt 8 km yol çalışmalarının denetimi esnasında çalışan personel ile konuşan Genel Sekreter Uğur Büyükhatipoğlu 49 derece güneş altında görev yapan personele teşekkür etmiştir.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.