banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Köy Çocuklarına Oyun Parkı!..

Vali Celalettin Güvenç’e, Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Jandarma Alay Komutan Emin Dursun ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu eşlik etti.

Geçit Köyü Muhtarı Fuat Beşaltı tarafından karşılanan Vali Güvenç, ilk olarak oyun parkında çocuklarla kısa süreli sohbet ederek, çocuklara oyuncak ve şeker dağıttı. Vali Güvenç, oyun parkı açılışından sonra köyün ileri gelenleriyle bir araya geldi. Burada bir açıklama yapan Vali Celalettin Güvenç, daire amirleriyle birlikte Geçit Köyü’ne geldiklerini belirterek, “Geçit Köyündeyiz hem yollara bakacağız hem de burada talep üzerine yaptığımız çocukların oyun alanını ziyaret ettik. Buradan çıktıktan sonra okullarımızı ve yolları inceleyeceğiz. Aynı zamanda köylümüzün, öğretmenlerimizin, imamlarımızın da sorunlarını burada dinliyoruz. Meclis üyelerimizi dinliyoruz. Önümüzdeki dönem ne yapabiliriz. Yaptıklarımızdaki eksiklikler neler; Bunları konuşacağız” dedi.

Geçit Köyü ziyaretinin ardından beraberindekilerle birlikte İl Özel İdaresi’ne ait asfalt şantiyesine geçen Vali Güvenç, burada kurum bünyesinde kurulan Kesme Taş Parke Fabrikasında üretilen parke taşlarını inceledi. İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Vali Güvenç’e kesme taş fabrikasında günlük bin metrekare parke taşı üretildiğinin bilgisini verirken, Vali Güvenç, işçilerle sohbet etti.  

Acılı Aileye Taziye Ziyareti

Öte yandan Kesme Taş Parke Fabrikası civarında dün bir çocuğun hayatını kaybettiği, su birikintisinin bulunduğu alanı inceleyen Vali Güvenç, burada bulunan vatandaşlarla görüştü. Vatandaşlardan gelen su birikintisinin yer aldığı alanın kapatılması talebi üzerine Vali Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yla görüştü. Belediye ve il özel idaresinin birlikte yapacağı çalışmayla öncelikle alana girişin kapatılacağını ve vatandaşlara konunun en kısa sürede çözüleceğini söyleyen Vali Güvenç, buradaki incelemesinin ardından hayatını kaybeden çocuğun ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.