banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Koçhisar köyü değişiyor

Koçhisar Köyünde kurum imkanları ile 4 kırıcı ve iki kepçe ile çalışmalara başlanmış olup toplam 13400 metre köy içi kazı ve 13400 metre kanalizasyon borusu döşenecek olan köyde bugün itibari ile 2000 metre kazı çalışması tamamlanmış, 1000 metre boru döşeme çalışmalarına başlanılmıştır. Projenin toplam bedeli 600 000 000.00 TL olup kazı çalışmalarının bir an önce tamamlanmasına ait faaliyetler sürmektedir.

Çalışmaları yerinde görmek için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Koçhisar Köyüne giderek İl Özel İdare yetkililerinden bilgi almış olup çalışmaları başarılı ve hızlı yürüttükleri için başta Şanlıurfa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve kurum personeline teşekkür etmiştir. Köydeki vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulunan bakan bu tür çalışmaların imkânlar dahilinde tüm köylerimizde de yapılması için çalışmaların sürdürülmesi talimatını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.