banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Kocaeli'de dershane operasyonu

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde faaliyet gösteren ve Gülen Cemaati'ne yakınlığıyla bilinen dershanelere bugün öğlen saatlerinde polis tarafından düzenlenen operasyonlarda birçok evrak ve bilgisayar kayıtlarının incelenerek dershanede aramama yapıldığı belirtildi.

Öğlen saatlerinde başlayan operasyonunun halen devam ettiği ve yapılan operasyonun, son günlerde Gülen Cemaatine yakınlığı ile bilinen dershanelere yapılan baskınlar kapsamında yapıldığı ifade edilirken, dershane yetkilileri ise polis operasyonunun rutin bir uygulama olduğunu iddia etti. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.