banner2
Öne Çıkanlar Furkan Demirtaş Türkiye Kupası Dr Ahmet Eşref Fakıbaba Güneydoğu Tv İBRAHİM AY

Kobanililere 15 ton sebze ve meyve yardımı yapıldı

Suriye’de yaşanan çatışmalardan kaçarak Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine gelen Kobanili sığınmacılara 15 ton sebze ve meyve yardımında bulunuldu.

Şanlıurfa Sebze ve Meyve komisyoncuları Derneği Başkanı Faruk Akbaş, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi bağlı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO)’da kalan mültecilere 15 ton sebze ve meyve yardımında bulundu.

Kobanili aileleri ziyareti sonrasında İlke Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan Akbaş, mültecilere 15 ton yardımda bulunduklarını ve bu yardımların devam edeceğini belirtti.

Akbaş, “Bugün 75 milyon Türkiyelinin adına buradayız. Bizler kardeşlerimizi bu esaretin altından kurtarılması için İslam Birliğinin kurulmasını istiyoruz. Burada mazlumların halini gördük, gerçekten üzüntü içerisindeyiz. Büyük sıkıntılar var ama onlar da bilsinler ki bizler kardeşiz. Onların acılarını yüreğimizde hissediyoruz ve onların dertlerini elimizden geldiği kadar derman olacağız.” dedi.

Yardımlarının devam edeceğini söyleyen Akbaş, “Bizler de âcizane Şanlıurfa Sebze, Meyve Komisyoncular Derneği olarak 15 ton sebze, meyve yardımı ile buradayız. Kardeşlerimize yardım getirdik ama bu yardımlarımızın sonu olmayacaktır. Bu kardeşlerimiz burada olduğu sürece biz her zaman onlarla birlikte olup yanında olacağız.” şeklinde konuştu. (Mustafa Bikeç- İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.