banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Kızıltepe'de bir çocuk ayağını biçerdövere kaptırdı

Kızıltepe ilçesi Dunaysır Mahallesinde biçerdöverin biçtiği mısırın artıklarını evde yakacak için toplamaya çalışan 7 yaşındaki Rıfhat Özbek adlı çocuk, ayağını biçerdövere kaptırdı. Sol bacağı dizden kopan Özbek, bacağının dikilmesi için ambulans helikopterle Adana’ya sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Dunaysır Mahallesindeki bir tarlada biçerdöverin biçtiği mısır artıklarını evde yakacak için toplamaya çalışan Rıfhat Özbek adlı çocuk sol ayağını biçerdövere kaptırdı. Bacağı dizden kopan Özbek, Kızıltepe Devlet hastanesine kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Özbek, kopan bacağının dikilmesi için acil ambulans helikopter ile Adana’daki özel bir hastaneye sevk edildi.

Doktorların Özbek’in kopan bacağının tekrar dikilmesinin yüzde 30 ihtimal verdiği öğrenilirken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. (Mehmet Aslan - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.