banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Kırsal Mahallelere Hizmet Gidiyor (Videolu)

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, İlçenin Doyumlu Mahallesinde (Köyünde) Çok Amaçlı Salon olarak bilinen Taziye ve Muhtar evinin temelini attı.

Düzenlenen temel atma törenine; Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’nin yanı sıra, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediyesi Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediyesi Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ; "GÜZEL BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GERİDE BIRAKTIK"

Duaların okunduğu temel atma töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Allahın izni ile Kırsal Mahallelerin standardını yükselteceklerini, onlara hizmeti kesintisiz bir şekilde götüreceklerini belirtti.

Başkan Çiftçi şunları söyledi: “Karaköprü Belediyesi olarak mahallelerimize çok amaçlı salon olarak bilinen Taziye ve Muhtar evlerinin temelleri atılmaya devam ediyor. Bugünde Sahile ve Baraj gölüne sıfır Doyumlu Mahallemizdeyiz. Çokta güzel bir mahallemiz. Ben öncelikle herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum. Güzel bir hazırlık dönemini geride bıraktık. Bu dönem iş dönemidir. İnşallah 5-6 ay içerisinde en ücra, en uzak mahallelerimize gideceğiz. Orada Karaköprü Belediyemizin, AK Belediyenin hizmetlerini göstereceğiz. Onlara bu hizmetleri yansıtacağız. Bu onların en doğal hakkıdır. Her zaman partimize destek veriyorlar. Gönülleri hep partimizle birlikte. İnşallah bu dönem onları memnun edecek hizmetlere adım atarız”

Doyumlu Mahalle Muhtarı Vahap Yaşar ise, Mahallelerine yaptırılacak olan Taziye ve Muhtar evi için Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye teşekkür ederek, “Allah AK Partiyi ve Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’yi başımızdan eksik etmesin” dedi. Doyumlu Mahalle sakinleri ise görüşlerini şu sözlerle ifade ettiler: “Bizim mahallemize taziye evi yaptığı için, Karaköprü Belediyesinden Allah Razı olsun. Çok memnunuz. Karaköprü İlçesi en ücra mahalleye bile hizmet götürüyor. Emeği geçen tüm kardeşlerimize sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

Öte yandan 300 m2 alan üzerine inşa edilecek olan Çok Amaçlı Salon olarak bilinen Taziye ve Muhtar Evi inşaatının 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlanması planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.