banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Kiliselerin yakıt parası diyanet bütçesinden

Cengiz, yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Diyanet, Dini bir kurum olup, görevleri kanunlarla belirlenmiştir. Yetersizde olsa, halk nazarında itibari olan bir kurumdur. Diyanet’in öncelikli görevi halkı Dini konularda aydınlatmaktır. aile yuvalarının yıkıldığı,zinanın serbest bırakıldığı,insanlığın faiz kıskacında inim inim inlediği,uyuşturucu ile gençliğin zehirlendiği,gizli ellerce boğuşturulduğu, bir zamanda,insanlık Dine açken, Bazı işler diyanet eliyle yaptırılıyor ki, eleştirmemek elde değil. Ülkemizde son on sene zarfında 400 e yakın kilise tamir edilerek hizmete açıldı. Gider masrafları da devlet bütçesinden yapıldı. Neymiş eşitlikmiş, Bu kilise, havra ve sinagogların elektrik parası da diyanet bütçesinden, hem de bakanlar kurulu karı ile Tüm müftülüklere emir talimat gönderilerek bunu yapmaya çalışıyorlar. Madem eşitlikse neden Ayasofya Camii hala açılmamış, AB “listeliyor Türkiye “gerekleri bir, bir yapıyor. Yakın zamanda Peygamberler Şehri Urfa’mız da Dinler arası diyalog adı altında değişik dinlere mensup kişilerce bir toplantı yapıldı.. Toplantıda devleti temsilen yetkililer vardı.

Konuşmalarda bir il müftüsü! maaş, mevki, makam uğruna “Müslümanlar felsefeyi Süryanilerden” öğrenmiş dedi bu ne zillettir. Kimlere şirin görünmek isteniyor bir din adamının görevi bumudur? Birlikten dem vuruluyorsa bu toplantılar Filistin, süriye, Afganistan, Irak, yani kanın aktığı yerlerin göbeğinde yapılırsa bizde destekleriz.

Bugün Yahudi Hıristiyanlarca! İslam coğrafyasında Müslüman kanı akıtılıyor. Siz neyin birliğinden bahsediyorsunuz. İştahı kabarık Siyonist düşünceler peygamberler şehrinden ne istiyor. Perde arkasını görmek istiyoruz. AB istiyor diye, toplum fertleri ifsat ediliyor. Nesli bozmak için bir yandan süt bankası, dinde olmayan dinler arası diyalog, Kültürler arası bilmem neler, İslam dininde olmayan şeylerdir. Barış ve kardeşlikten bahsediliyor, akil insanlar seçiliyor birlik sağlanacakmış, bize göre barışın doktoru da reçetesi de yanlıştır. İslam’ın referans alınmadığı bir şeyde hayır yoktur. Din Bir Der Şanlıurfa Şubesi olarak! vahiy, sünnet ve fıkıh dışı,tüm eylemlerin toplumda yer bulmayacağı kanaatidir. Kiliselerin yakıt parası diyanet bütçesinden ödenecek ise, Camilerde toplanan paraların akıbetinden kuşku duymamak elde değildir. Karanlık 28 Şubat sürecinde Camilerde toplanan paraların Ergenekonculara aktarıldığı gibi olmasın. Gerçek hocalarımızın din dışı oynanan oyunları bilmeleri, susmamaları temennimizdir”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.