banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

KARAKÖPRܒDE KARDEŞLİK SOFRASI KURULDU

Karaköprü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen halk iftarına ilçe sakinleri adeta akın etti. Kaynaşmanın en güzel örneğinin sergilendiği iftar sofrasına yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Anfi saat kuleli meydanda düzenlenen iftar programına; Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve Eşi Sema Çiftçi’nin yanı sıra, Karaköprü İlçe Kaymakamı Mustafa Kutlu, AK Parti Şanlıurfa Eski Milletvekilleri Mahmut Kaplan, Karaköprü İlçe Müftüsü Ahmet Altıok, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediyesi Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediyesi Meclis Üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.

Kur-an tilavetinin okunduğu iftar sofrası öncesi kısa bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Ramazan ayının, kardeşliğin ve paylaşmanın en üst mertebeye çıktığı bir ay olduğunu belirtti.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: “İNŞALLAH COĞRAFYAMIZDA BARIŞ HAKİM OLUR”

Başkan Çiftçi şunları dile getirdi: “Karaköprü Belediye Başkanlığımız tarafından her yıl Ramazan ayının son haftasında düzenlenilen iftar programında böyle güzel bir birlik ve beraberlik gösterdiğiniz için bu bereketli sofrayı katılımla şenlendirdiğiniz için herkese çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayının sonuna doğru geliyoruz. Bugün Allahın izni ile hep birlikte iftara kavuşuyoruz. 2 gün sonra hep birlikte bayrama kavuşacağız. Ülkemizin inşallah hep böyle bayram, birliktelik, beraberlik, kardeşlik içerisinde günler geçirmesini diliyoruz. İnşallah coğrafyamızda barış hakim olur” dedi.

İftar yemeğinin ardından Karaköprü İlçe Müftüsü Ahmet Altıok yemek duası yaptı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.