Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_2p5ijl152klhpiurbmv95bpfi4, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
ÖĞRENCİLERE AĞIZ VE DİŞ BAKIMI SEMİNERİ- görüntülü haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

ÖĞRENCİLERE AĞIZ VE DİŞ BAKIMI SEMİNERİ- görüntülü





Sağlıklı bir nesil yetiştirmek adına, Karaköprü Belediyesi ile Şanlıurfa Diş Hekimleri Odası tarafından Karaköprü’ye bağlı toplu taşımalı eğitimin yapıldığı Akziyaret ve Hamurkesen okullarında ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirme seminerleri verildi.

Düzenlenen seminerlere; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Vildan Gönüllü Çelik, Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Mehmet Mahmutoğlu, Şanlıurfa Diş Hekimleri Odası Başkanı Ekrem Kaya, Diş doktorları ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Şanlıurfa Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Ekrem Kaya, ağız ve diş bakımlarının nasıl yapılacağı, doğru diş fırçalama yöntemlerini, diş çürükleri ve diş ipi ile ilgili öğrenicilere bilgiler verdi.

Öğrencilerle birlikte okul sıralarına oturan Başkan Baydilli ve Başkan Yardımcısı Çelik semineri can kulağı ile dinledi.

Seminer sonunda Karaköprü Belediyesi tarafından öğrencilere diş macunu, diş fırçası hediye edildi.

Seminerin sonunda açıklama yapan Şanlıurfa Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Ekrem Kaya, “Karaköprü Belediyesi ile düzenlemiş olduğumuz seminerde öğrencilerimize ağız diş sağlığının önemini anlattık. Bize bu fırsatı veren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ederiz” dedi.

Karaköprü Belediyesi olarak çocukların sağlığına önem verdiklerini ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise, “Karaköprü Belediyesi olarak çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Karaköprü Belediyesi olarak çocuklarımızın sağlığından sorumlu olduğumuzu düşünüyoruz. Bu kapsamda Şanlıurfa Diş Hekimleri Odası Başkanlığı ile birlikte geleceğimiz olan çocuklarımızın diş sağlığı ile ilgili seminer düzenledik.  Seminerde hocalarımız çocuklarımıza ağız ve diş sağlığı ile ilgili bilgiler verdi. Çocuklarımızda bizlere söz verdi. Dişlerinin kıymetini bilecekler. Bu semineri veren Diş Hekimleri Odası Başkanlığına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.