banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Karaköprü Akpiyar Mahallesine Semt Pazarı Müjdesi

AKPİYAR’A SEMT PAZARI MÜJDESİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeye bağlı Akpiyar Mahallesinde vatandaşların talebi üzerine semt pazarı inşa ettikleri ve önümüzdeki günlerde hizmete gireceğini söyledi.

Karaköprü Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Akpiyar Mahallesinde semt pazarı inşa edildi. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli semt pazarında yapılan çalışmaları incelerken, Akpiyar mahallesinde yaşayan vatandaşlara pazarın en kısa sürede hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

Akpiyar’da semt pazarı ihtiyacı olduğunu ve bu yönde talepler aldıklarını ifade eden Başkan Baydilli bu sıkıntıyı gidermek için yer tespiti yapıp çalışmalara başladıklarını ve pazarın bitme aşamasına geldiğini kaydetti.

Başkan Baydilli, “Akpiyar mahallemizdeki alan gezilerimizde muhtarımızın ve vatandaşların semt pazarı talebi bize geliyordu. Biz de bu ihtiyacı giderme adına mahallemizde semt pazarı yaptık ve çalışmalar bitme aşamasına geldi. Pazarımız haftanın bir günü semt pazarı, diğer 6 gün otopark olarak hizmet verecektir. Ben semt pazarımızın Akpiyar mahallemize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Başkan Baydilli semt pazarı incelemesinin ardından yolda karşılaştığı vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.