Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_jl9fnrc2533d8vc12b2gs7isl4, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Karaatlı; ekmeğe muhtaç durumdayız haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Karaatlı; ekmeğe muhtaç durumdayız

17 Haziran 2010 tarihinde yapılacak olan Türkiye Fırıncılar Federasyonu olağan genel kurulu kapsamında seçim çalışmaları yapan Şanlıurfa fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı; "Ekmek üreten işletmeciler olarak ekmeğe muhtaç durumdayız" dedi.

  17 Haziran 2010 tarihinde yapılacak olan Türkiye Fırıncılar Federasyonu olağan genel kurulu çalışmaları kapsamında, Suruç, Nizip, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Kilis'te ki fırıncı odalarını ziyaret eden Şanlıurfa Fırıncılar Odası başkanı Mehmet Emin Karaatlı ve 2. Başkan Yusuf Ziya Toprak Şanlıurfa'ya döndü.

Şanlıurfa'ya Dönüşünde çalışmaları hakkında bilgi veren Şanlıurfa Fırıncılar Odası başkanı Mehmet Emin Karaatlı; "birçok ilin Fırıncılar Odasını gezdik. Hepsi bizi hürmetle karşıladılar. Ancak gezdiğim illerin tümünde, Türkiye Fırıncılar Federasyonunun yetersiz kalmasından kaynaklanan haksız rekabet sorunları had safhada. Ancak bu illere göre Şanlıurfa olarak daha iyi bir durumda olmamız bizi biraz da olsa sevindiriyor. Diğer illerin bizden daha kötü durumda olması bölgemizde bulunan fırıncı esnafı için çok üzüntü verici bir durum olarak görüyoruz.  Fırıncılar federasyonun yetersizliği, biz fırıncı esnafı olarak ekmek üretmemize rağmen,  ekmeğe muhtaç duruma düşürüldük." Diye konuştu.

www.baliıkligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.