banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Kanalurfa'dan Fakıbaba'ya; Gereği Yapılacak

Şanlıurfa Belediye Başkanlığı tarafından Kanal Urfa ve AVM’ye yönelik gerçeği yansıtmayan söylemlerine Kanal Urfa tarafından yazılı açıklama ile cevap verildi

Belediye Başkanlığının bir takım yayın organlarında, Kanal Urfa’nın 07.ağustos.2012 tarihli ana haber bültenindeki haber ilişkin yaptığı açıklama, tarafımıza yapılan asılsız isnatlar içermektedir. Yapılan haber, “görünen gerçeklik” ve “belgelere dayanma” ilkelerinden hareketle Kanal Urfa’da yayımlanmıştır.

Haber içeriği ile Kanal Urfa “ilkeli, doğru ve dürüst”  haber yapma geleneğine devam etmektedir, edecektir. Bu konuda hiçbir kurum ve kuruluşun ne yanın da ne karşısında olan Kanal Urfa’ya bir takım isnatlarda bulunmak, bu isnatlarda bulunanların haksızlığını kamuoyunun gözleri önüne süreç içerisinde serecektir.

Belediye Başkanlığının, belediye çalışmalarını takdir ettiğimiz haberleri, eşitlikçi yayın politikamız gereği seçim dönemlerinde açtığımız ekranları hatırlamasını dileriz.

Öte yandan, Kanal Urfa’nın ihaleye girmeyi istediği yönündeki isnat tamamen haksızdır. Zira, Kanal Urfa’nın bu yönde bir talebi yoktur, olsa idi bunu gerçekleştirebilecek her türlü imkana sahip olduğunu belirtmek isteriz.

Ayrıca belediye başkanlığının, yayın organlarının (basın hukuku çerçevesinde) ihaleye girmelerinin mümkün olmadığını bilmeleri gerekmektedir. Bir diğer hata ise, Urfa City Avm ile Kanal Urfa’yı aynı şirketler olmadığının da belediye başkanlığı tarafından karıştırılmış olması son derece dikkat çekicidir

Son olarak, belediyenin ihaleyi iptal etmiş olmasının, haberin haklılığı boyutunu tüm kamuoyuna gösterdiğini düşünmekteyiz.

Bu tip yıldırma ve kirletmelerin yeni kurbanı olmayacağımızı, Bu yönde bizi destekleyen halkımızla paylaşmak isteriz. Daim, haklının yanın da haksızın karşısında olmaya devam edeceğiz…

Konuya ilişkin tarafımızca hukuki süreç başlatılmıştır.

Gereği Kamuoyuna Duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.