banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Japon Büyükelçi Harran Üniversitesini Ziyaret Etti

Üniversite’nin balıklı göl yanındaki kültürevi’nde gerçekleşen ziyarete Büyükelçi Yokoi’nin yanı sıra JICA( Japonya uluslararası işbirliği ajansı) Türkiye ofisi başkanı Akio Saito, sekreter Takahiro Yonemura ve Katsuyori Kawadu hazır bulundular.
Harran Üniversitesi hakkında üniversite rektörü Prof.Dr İbrahim Halil Mutlu’dan bilgi alan Büyükelçi Yokoi Harran Üniversitesi’nde olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, ”Şanlıurfa’ya ilk gelişim, fakat kendimi sanki günlerdir buradayım gibi hissediyorum. Şanlıurfa çok eski bir kent, yanı sıra dinler açısından da önemli bir şehir, kültürlerinde Japon kültürüne benzerlikler var.” Dedi
Daha sonra Büyükelçi ve beraberindeki heyet üniversitenin uygulama oteli mağarasında Rektör Mutlu tarafından onurlarına verilen yemeğe katıldılar.
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in de katıldığı yemekte, üniversite rektörü Prof.Dr İbrahim Halil Mutlu tarafından Büyükelçi’ye kahve takımı ve üniversiteyi tanıtıcı yayınlardan  hediye edildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.