banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Antalyaspor

Jandarma özel ekip kurdu, çocuk çoban cinayeti aydınlatıldı

Ceylanpınar ilçesi TİGEM arazisinde boğularak öldürülen İ.B. isimli çocuğun katilleri 4 ay ısrarlı takip sonucu katilleri 23 yaşındaki İ. T., 17 yaşındaki İ. T. ve 14 yaşındaki Ç. T. isimli 3 şahıs yakalandı.

Olayla ilgili bilgi veren  Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı;  “14 Temmuz 2012 günü Ceylanpınar ilçesi TİGEM işletmesi içerisinde bulunan arazide hayvan otlatmaya giden, İ.B isimli çocuk kimliği belirsiz kişi yada kişilerce iple boğulmak suretiyle öldürülmüştür.

Olay ihbarının alınmasından kısa bir süre sonra olay yerine intikal edilmiş, olay yerinde bulunan delillerin bozulmaması için gerekli tedbirler alınmış, olayı araştırmak ve aydınlatmak üzere kurulan özel çalışma ekibince, maktul çocuğun son görüldüğü yer ve şahıslar ile olayı işleyebilecek şahısların yaş grupları çıkarılmış, şüpheli şahıslar tespit edilerek, olayın olduğu andan itibaren yaklaşık dört ay boyunca yapılan ısrarlı ve titiz takip neticesinde, olayı İ.T, Ç.T ve İ.T ‘nin işledikleri tespit edilerek şahıslar, 01 Kasım 2012 günü yakalanmış, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine kapatılmıştır” denildi.

Bilindiği gibi 14 Temmuz'da, Ceylanpınar'da bulunan TİGEM arazisi içerisinde bir çocuk cesedi bulunmuş, iple boğularak öldürülen çocuğun 12 yaşındaki çoban İbrahim Boğa olduğunu belirlenmişti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.