banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

İyiliğin Kalbine Yürüyüşle Başladı

IV. Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları Harbi Umumi Şehitler Abidesinden iyiliğin doğduğu mekâna, Dergah Platosunda bulunan İbrahim Peygamber'in doğduğu mağaraya yürüyüş ile başladı.

Yürüyüş kortejinde Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ve eşi Demet Okutan'ın yanı sıra, Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Gül Fakıbaba, Kırım Kültür Bakanı Yardımcısı, yurt içi ve yurt dışından sivil toplum kuruluşları, rektörler ile 60'a yakın ülkeden gelen misafirler katıldı.

Yürüyüş kortejinde Antakya Belediyesinde çalışan ve 33 kişiden oluşan Mehteran Takımı da bulunuyor. Yardım faaliyetlerinde bulunan tüm katılımcı kuruluşlar ve Şanlıurfalıların eşlik ettiği yürüyüş, güzergâh boyunca vatandaşların sevgi gösterileri arasında yapıldı. Katılımcı dernek ve vakıflar kendilerini tanıtıcı flamalar dışında, haftanın önemine uygun mesajlar içeren dövizleri de taşıdıkları gözlendi.

Buluşmalar Balıklıgöl Amfi Tiyatroda protokol konuşmaları ile devam ediyor…

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.