banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

İsrail'le anlaşıldı mı?

Mavi Marmara'da neden dava açılmıyor?

Mavi Marmara vahşetinin üzerinden yaklaşık 1 yıl geçmiş olmasına rağmen Türkiye'nin İsrail aleyhinde dava açmamış olması kafaları karıştırıyor.

Milli Gazete, Gazze'ye uygulanan insanlık dışı İsrail ambargosunu kırmak ve Gazze halkına insani yardım ulaştırmak için yola çıkan Mavi Marmara gemisine düzenlenen Siyonist saldırının üzerinden neredeyse 1 yıl geçmiş olmasına rağmen Türkiye'nin halen dava açmamış olmasını sorgulayarak "yoksa İsrail'le anlaşıldı mı" sorusunu gündeme getirdi. 

Milli Gazete'nin haberi şöyle:

Gazze'ye uygulanan insanlık dışı İsrail ambargosunu kırmak ve Gazze halkına insani yardım ulaştırmak için yola çıkan Mavi Marmara gemisine düzenlenen Siyonist saldırının üzerinden neredeyse 1 yıl geçti.


Türkiye ile İsrail'i savaşın eşiğine getiren Mavi Marmara saldırısını gerçekleştirenlerin yargılanması için ne Türkiye'de ne de yurtdışında dava açılabildi.

Halen savcılık soruşturması safhasında bekletilen dosyaya eklenmek için Adli Tıp belgelerinin savcılığa ulaştırılmaması kafalarda soru işaretleri uyandırıyor. Aradan geçen bunca zamana rağmen Adli Tıp belgelerinin savcıya ulaştırılmaması davanın açılmasının önündeki en büyük engeli teşkil ediyor. Siyonist saldırıda 9 evladını şehit veren Türkiye, davanın neden hala açılmadığını merak ediyor.

Saldırının gerçekleştirildiği gün İsrail'e çok sert çıkan Başbakan Erdoğan'dan bu konuda hiç ses çıkmaması dikkat çeken bir unsur olarak görülürken, Türkiye hükümeti ile İsrail'in bu konuda anlaşmaya vardığı yorumları yapılıyor.
haber vaktim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.