Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_alfcrlbckrhgtgotg835pfilp0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
İsrail Terörü Ramazan Eğlencelerini Bitirdi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

İsrail Terörü Ramazan Eğlencelerini Bitirdi

Şanlıurfa'da da her gün etkinlik yapan belediyeler bir bir etkinlikleri iptal etmeye başladılar.

daha önce İsrail'in Gazze'yi bombaladığı için Ramazan Etkinliklerini iptal ettiğini duyuran Eyyübiye Belediyesine Haliliye Belediyesi de eklendi.

Haliliye Belediyesi tarafından  ramazan süresince her gece düzenlenen eğlence gösterileri Filistin’de yaşanan olaylardan dolayı iptal edildiği bildirildi. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi.
“Ramazan nedeniyle vatandaşlarımız iftardan sonra sokağa çıkıyor, bizde belediye olarak vatandaşlarımızın güzel vakit geçirmeleri için çeşitli etkinlikler tertipledik, son birkaç gündür Filistin’de yaşanan şiddetli çatışmalar ve orada hayatını kaybedenler için etkinliklerimizde müzik ve eğlence gibi aktiviteleri kaldırdık. Fakat iftar ve sahur programlarımız ramazanın son gününe kadar devam edecektir. Gönül isterdi ki hiç kimsenin burnu dahi kanamasın, çocuklarımız çocukluklarını çocuk gibi yaşasınlar ama bu gün onlarca masum çocuk çocukluklarını yaşayamadan İsrail tarafından katlediliyor, artık masum çocuklar ölmesin ve geleceğimizin teminatları olan çocuklarımıza mutlu bir gelecek bırakalım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.