banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

İslamafobinin çözümü Filistinde

Asya-Avrupa zirvesinde gazetecilere bir açıklama yapan Razak, Avrupalı liderlere, İslamın tehdit olmadığı ve İslamafobinin tüm dinlerdeki aşırı gruplarca teşvik edildiği mesajını verdiğini söyledi.

Uluslararası topluma farklı dinlerin huzur içinde birlikte yaşamasının canlı örneğini görmek için Malezyaya bakmalarını tavsiye eden Razak, din eksenli olduğu iddia edilen çatışmaların, din farkından değil farklı dinlerdeki aşırı gruplardan kaynaklandığını söyledi.

Razak, İslamafobinin çözümü için Filistin sorununa kalıcı çözüm bulunmasının şart olduğunu belirterek, tüm hakları ellerinden alınan Filistinlilerin İslam dünyasının kanayan yarası olduğunu ifade etti.

AA


Etiketler:  Filistin Sorunu Malezya 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.