banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

İnsan Hakları Eyyubiye okul ve karakolunda

İl İnsan Hakları Kurulu Eyyubiye Okul ve Karakolunda İncelemelerde Bulundu

 

Şanlıurfa İl İnsan Hakları Kurulu üyeleri Mimar Sinan İlköğretim Okulu ve Eyyubiye Polis Merkezinde inceleme yaptılar.

İnsan Hakları Kurul üyeleri Avukat Filiz Kaplan, Okul aile birliğinden Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Gazeteciler Birliğinden Ömer Aslan, İl Genel Meclisinden Mehmet Demirkan, Türk Hava Kurumundan Halil Özbek,  ve Harran Adalet ve hukuk derneğinden Halil Olgun oluşan heyet Mimar Sinan İlköğretim Okulu ve Eyyubiye Polis Merkezinde incelemelerde bulundu.

 

İlk olarak Topdağı mahallesinde bulunan Mimar Sinan İlköğretim Okuluna giden kurul üyeleri okulun lavaboları, kantin ve sınıflarını incelediler. Okulda çeşitli eksiklikleri tespit eden kurulu üyeleri okul müdüründen eksikliklerin giderilmesini istediler. Okul hizmetlileri ile sohbet eden kurul üyeleri okulun kantininde gıda maddelerini de inceleyip, satılan ürünler hakkında bilgi aldılar.

Kurul üyeleri daha Eyyubiye Polis Merkezine geçtiler. Polis merkezinde nöbetçi komiser Mehmet Bağış heyeti karşıladı. Polis merkezi binası fiziki yapısı hakkında bilgi alan Kurul üyeleri aldıkları notları Başbakanlık İnsan Hakları Kuruluna iletecekler.

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.