banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

İnşaat işçisini elektrik çarptı, ağır yaralı
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Eyüp Peygamber Caddesi üzerindeki bir inşaatta çalışan 29 yaşındaki Mahmut Çalkar adındaki bir inşaat işçisi elektrik tellerine temas edinci akıma kapıldı. Arkadaşları tarafından acilen 112 acil servisine haber verildi.

Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri akıma kapılan yaralı Mahmut Çalkar'a ilk müdahaleyi Ambulans içersinde yaptı.

Daha sonra yaralı genci 112 Ambulans ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada mühadaleye alınan 29 yaşındaki inşaat işçisi Mahmut Çalkar'ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi. 

Yakınlarının durumu öğrenmesi üzerine hastaneye akın eden aile ve akrabaları gözyaşlarına boğuldu. GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.