banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

İlginç beyaz eşya dolandırıcılığı
Şanlıurfalı genç Maksut G.’ Babası Hasan G. 2003 yılında Yenişehir semtinde bulunan beyaz eşya bayisinden oğlunun çeyizini hazırlamak için son model olan 5 kiloluk çamaşır makinesi ve 55 ekran televizyon alır.



Resmi evrak üzerine olmasa da dostluk hukuku üzerine varılan antlaşmada; oğul Maksut’un evliliği zamanında son model olan çamaşır makinesi ve televizyon alabilir diye sözleşirler.



2003 yılında son model çamaşır makinesi ve televizyon için 1 milyar 170 Milyon para ödeyen Hasan G, 9 yıl aradan çamaşır makinesi ve televizyon almak ister ama hayal kırıklığı yaşar.



Verilen sözler üzerine bayiiye giden oğul Maksut’a “ 2003 yılında 600 TL verilen televizyon için şimdi ise değeri 350 TL olan 55 ekran eski televizyon ve 5 kiloluk yerine 7 kiloluk çamaşır makinesi” verilmek istenir.



Resmi, evrak olmasa da verilen sözlere güvenip dolandırılan Hasan G, “İnsan insana güvenmese kime güvenecek” diyerek sitem etti. 
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.