banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haberleri

İklim değişikliği Urfa'da masaya yatırılacak

Dünyamızın değişen iklim şartları uzmanlar tarafından Şanlıurfa’da düzenlenecek olan panelle masaya yatırılacak.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından düzenlenen panel Salı Günü Saat: 14:00 ile 16:30 arasında Şanlıurfa Ticaret Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleşecek.

İklim değişikliği insan kaynaklı mı, yoksa gezegenin doğal döngüsü mü? “İklim Meydanı” tartışma toplantısında bildiklerimiz, bilmediklerimiz ve merak edilenler konunun uzmanlarıyla tartışılacak. Şanlıurfa’da düzenlenecek olan “İklim Meydanı” tartışma toplantısına; İstanbul Teknik Üniversitesi Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü’nden Prof. Dr. Nüzhet Dalfes, Şanlıurfa Belediyesi Çevre Yüksek Mühendisi Said Güllüoğlu, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, Harran Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nden Deniz Uçar ve Birleşmiş Milletler Ortak Program Yöneticisi Atila Uras katılacak ve dinleyicilerden gelen soruları cevaplayacak.

Türkiye’de İklim değişikliğinin etkilerini gözler önüne seren fotoğraf sergisi aynı gün Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nda ücretsiz olarak ziyaret edilebilir.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.