banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

İhvani Müslim Milletvekili Rabia Günü için Urfa'ya geliyor

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformunun Rabia Meydanına bu akşam "Kardeşlik Bedel İster! Secadeni al da gel" sloganıyla düzenleyeceği programda yatsı namazı kılınacak. başta Mısır ve Filistin olmak üzere Müslümanlar için dua edilecek.

Rabia Meydanında 14 Ağustos Dünya Rabia Günü dolayısıyla düzenleyeceği programa İhvani Müslim Milletvekili Abdelhamid Saber ve uzun süre İsrail zindanlarında yatan Filistinli Teysir Süleyman katılacak.

Tüm Şanlıurfalıların Dünya Rabia Günü programına duyarlılık göstermesini isteyen platform sözcülerinden Murat Müjdeci; "Peygamberimiz, 'Müslüman Kardeşinin dertleriyle dertlenmeyen bizden değildir' diyor. bizde zülüm altında inleyen dertli Müslüman Kardeşlerimize dua etmek için Rabia Meydanda toplanıyoruz. Tüm Şanlıurfalıların da bu davete icabet etmesini istiyorum" diye konuştu.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.