banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

İHH Urfa’da 275 Yetimi sevindirdi
İHH İnsani Yardım Vakfı olarak her bayramda olduğu gibi bu bayramda da yetimlerimize bayramlık elbiseler ve ayakkabılar alarak onları sevindirmek istediklerini söyleyen bölge kordinatörü Behçet Atilla;
"Yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle 275 yetimimize 80’er TL den giyim yardımında bulunduk. Yetim ailelerimiz, verdiğimiz 80 TL lik çeklerini anlaştığımız mağazaya gidip kendileri boylarına ve zevklerine göre seçerek alış-verişlerini yaptılar. Ayrıca bayramlık giyim yardımı için ilçelerden toplu olarak getirdiğimiz yetim ailelerimizle bir program çerçevesinde öğle yemeğinde buluştuk. Program boyunca yetim çocukların ve annelerinin sevinçleri yüzlerinde okunuyordu. Onların dualarını almak istiyoruz" dedi.
Atilla ayrıca, Özveri ile çalışıp, araçlar kiralayarak bu ailelerimizi çocuklarıyla beraber ilçelerden evlerinden alıp getirip alış-verişlerini yaptırdıktan sonra tekrar ilçelerine, evlerine kadar götüren İHH Gönüllülerine teşekkür etti.




Yetimlerle ilgili çalışmalarımız sürmekte olduğunu söyleyen Behçet Atilla; "Ş.Urfa’mızda 90 yetime 70’er TL aylık veriyoruz." diye konuştu

www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.