banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

HÜDA PAR heyeti Muş'un yeni valisini ziyaret etti

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Muş İl Teşkilatından bir heyet, Uşak Valiliğinden Muş’a atanan Vali Seddar Yavuz’u Makamında ziyaret etti.

Ziyaret heyetine HÜDA PAR GİK üyesi İnan Sur, Muş İl Başkanı M. Şirin Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Yasin Toplu, Korkut İlçe Başkanı Kemal Elitaş ile İl sekreteri Hüseyin atlı katıldı.

Vali Yavuz HÜDA PAR heyetini makamında karşıladı.

Vali Yavuz ile karşılıklı yapılan sohbette, gündeme dair bazı konular ve son günlerde meydana gelen olaylar konuşuldu.

Toplumun bu hale gelmesinin asıl nedeninin  manevi boşluk olduğunu belirten Yavuz, Muş’ta yapacakları çalışmalarla bu boşluğu doldurabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Uşak’taki Valiliği döneminde yaptığı bazı hizmetlerden de söz eden Vali Yavuz, “Uşak’ta görev yaptığımız süre içerisinde faydalı olabildiğini düşündüğümüz bazı hizmetlerimiz oldu. Uşak’ta göreve başladığımızda, kentte yalnızca bir İmam Hatip Lisesi vardı. Biz, üç İmam Hatip daha yaparak bu sayıyı dörde çıkardık. Tabii ki bunun dışında ayrıca hayırlı hizmetlerimiz de oldu. İnşallah Muş’ta da, şehrimizin ihtiyacı olan hizmetlerimizi yapmaya azami derecede gayret edeceğiz’’ dedi.

Heyet adına konuşan GİK Üyesi İnan Sur ise, Yavuza Muş’taki görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Bizler de partimizin misyonu ve vizyonu gereği özellikle toplumsal meselelerin çözümü ve ülkemizdeki mevcut çatışmanın ve kaos durumunun bir an önce sona ermesi ve halkımızın yeniden huzura kavuşması için gereken çalışmalarımızı yapmaktayız. Tabiî ki şu anki mevcut durumdan olumsuz yönde her kes payını almaktadır. Fakat bunun acısını en çok halk çekmektedir. Bu çatışmaların durması için tarafların bir an önce ciddi adımlar atması gerekir. Bu anlamda bize düşen ne ise, elimizden geleni yapmaya hazırız.’’ şeklinde konuştu.

Hayırlı bütün çalışmalarında camia olarak kendilerinin yanlarında olacaklarını dile getiren Sur, daha sonra üzerinde Vali Yavuz’un resmi bulunan bir masa saati hediye etti. Takdim edilen hediyeden dolayı çok memnun olduğu gözlenen Vali Yavuz’la çekilen hatıra fotoğrafından sonra ziyaret sona erdi.

(İLKHA)

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.