banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

Hırsızlık anı saniye saniye kaydedildi

Mardin merkez Artuklu ilçesi 13 Mart Mahallesi'nde bulunan Mobilya ve 2. el eşya satan işyerine gece yarısı giren hırsız veya hırsızlar bir televizyon ve iş yerinin borçluların listesinin bulunduğu dizüstü bilgisayarı çaldı. İşyerinde gerçekleştirilen hırsızlık anı güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

İşyeri sahibi İbrahim Bozdemir, iş yerine geldiğinde televizyon ve dizüstü bilgisayarın yerinde olmadığını fark ederek durumu polise bildirdi. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Konu ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan İşyeri sahibi İbrahim Bozdemir, hırsızların iş yerinde bulunan televizyon, dizüstü bilgisayarı ve el çantasını ve içinde flaş belleği aldıklarını söyledi. 2 yıldır esnaflık yaptıklarını belirten Bozdemir, ilk defa hırsızlık olayı ile karşılaştıklarını belirtti.

Bozdemir, “Sabaha karşı saat 03.51’de işyerine girmişler. Bunlar eğer iyi niyetli hırsızlar ise isteğimiz çantayı ve içendeki flaş belleği geri getirsinler. İçinde çocuklarımızın fotoğrafları var. Bilgisayarı da televizyonu da istemiyoruz. İçinde muhasebe bilgilerimiz var. Çek çizelgelerimiz var. Müşteri borçlarımız var. 200 bin liraya yakın bir müşteri borcu var. Borçlar farklı kişilere ait. 200'e yakın müşteri var içinde. Telefon adres bilgileri var. Bu bilgileri flaş belleğe yedeklemiştik. Oda çantanın içinde gitti. Onlardan tek isteğimiz el çantasını veya flaş belleği içeri atsınlar diğer eşyaları biz istemiyoruz. Emniyetten de şikâyetimizi geri çekeriz. Sadece bilgilerimizi geri getirsen başka bir şey istemiyoruz.” diye konuştu.

Olay ile ilgili başlatılan soruşturma halen sürüyor. (M. Salih Keskin – İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.