banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Hırsız, linç edilmekten son anda kurtuldu

Şanlıurfa'da bir hırsız, camı açık otomobilden para çantasını alıp kaçtı. Çevredeki esnaf tarafından yakalanan hırsız, linç edilmek istendi. Bu sırada esnafın elinden kaçan hırsız, kırdığı cam şişe ile etrafına korku salarak kurtulmayı başardı.

 

Olay, Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Mehmet Oval adlı vatandaş, otomobilinde oturduğu sırada içeri uzanan bir elin para çantasını kaptığını gördü. 'Hırsız var' diye bağıran Oval, esnaftan yardım istedi. Hırsızın kaçtığını gören esnaf, kısa sürede yakaladı. Bu sırada hırsız, parasını çaldığı Oval'ı kolundan yaraladı. Çevre esnafı, kolu ve eli kesilen Oval'ın yarasını koli bandı ile sardı. Oval, olay yerine gelen ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Esnaf ise hırsızı dövmeye başladı. Polise teslim edilmek üzere bekletilen hırsız, esnafın dikkatsizliğini fırsat bilerek kaçmayı başardı. Yakın bir iş yerinden kola şişesini alan şahıs, camı kırarak etrafa korku saldı.

 

Hırsız, esnafı tehdit ederek kaçmayı başardı. Olay yerine gelen polis, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek eşkalini belirledikleri şahsı aramaya başladı.

Kaynak: Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.