banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Hilvanlılar iftarda buluştular VİDEO

İftar programına katılan Vali Celalettin Güvenç, birlik ve beraberliğe değindiği kısa konuşmasında Ramazan’ın bereketinden istifade etmeyi temenni etti ve ekledi: “Rabbim ramazanların hürmetine birliği, beraberliği, kardeşliği, sevgiyi, dostluğu bu topraklarda hâkim kılar inşallah. Allah hepinizin yardımcısı olsun, Allah memleketimizin önünü açık eylesin, Allah çocuklarımızın tırnağına taş değdirmesin” dedi.

İftar saatinin habercisi akşam ezanının okunmasının ardından vatandaşlar Hilvan Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar sofrasında Vali Güvenç ve daire amirleri ile birlikte iftarlarını açtı. Meydana kurulan sahnede sergilenen semazen gösterisi ve ilahi dinletisi de iftar programına renk katarken, vatandaşlardan da büyük ilgi gördü.

İftar yemeğinin ardından Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç halk kahvesinde oturarak vatandaşlar ile sohbet etti.

İftar yemeğine Vali Celalettin Güvenç’in yanı sıra Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Başkan yardımcıları Nusret Urmak, Cemil Çadak, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz ve çok sayıda Hilvanlı vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.