banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Hilvan yakınlarında büyük kaza meydana geldi
Şanlıurfa'da, mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüs ile otomobille çarpıştı. meydana gelen kazada 1 öldü, 15 kişi de yaralandı.

Bozova-Hilvan karayolunun 24'ncü kilometresinde meydana gelelen kaza da öle ve yaralanlar çalışan çoğunluğu kadınlardan oluşuyor.
Kaza, saat 18.35 sıralarında meydana geldi. Hilvan'ın köylerindeki tarlalarda çalışan çoğunluğu kadın yaklaşık 15 tarım işçisini taşıyan sürücüsü öğrenilemeyen 27 LL 458 plakalı minibüs, İlhan Köyü yakınlarında karşı yönden gelen sürücüsü öğrenilemeyen 63 UD 537 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Takla atan minibüs yol kenarına devrilirken, otomobil ise yoldan çıkıp tarlaya uçtu.
Can pazarının yaşandığı kazada yaralılar, ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. kazada öle kişi ise yaralı olarak kaldırıldığı hastenenn acil servisinde öldü.
olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.