banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru

Hilvan Kaymakamı yeni sanayi sitesi esnafını ziyaret etti

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde sanayi sitesi esnafı, yapımı tamamlanan yeni yerine taşındı. İlçe Kaymakamı Ahmet Özay ve Esnaflar Odası kooperatif Başkanı Ömer Salgın esnafı yeni yerinde ziyaret etti.

Daha önce Hilvan merkezde bulunan sanayi sitesi esnaflarının birçoğu yeni yapılan sanayi sitesine taşındığı. Sanayi sitesi esnaflarını ziyaret eden ilçe Kaymakamı Özay, esnaflarla kahvaltı yaptıktan sonra sanayi sitesini gezdi.

Esnaflarla kahvaltı yapıp sohbet eden Özay, yeni yapılan sanayi sitesinin Hilvan ilçesine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Öte yandan ilçe merkezde bulunan ve henüz yeni sanayi sitesine taşınmayan esnafların da bir an önce sanayi sitesine taşınmaları bekleniyor. Yeni sanayi sitesine henüz taşınmayan esnafların yakın zamanda taşınmaması halinde haklarında yasal işlemlerin yapılacağı öğrenildi.

Hilvan’a yapılan Yeni sanayi sitesi Hilvan- Siverek karayolunun 3. Kilometresinde yer alıyor. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.