banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

'Helal Denetçi Eğitimi' bugün yapılan sınav ile son buldu

GİMDES merkezinde, 26 katılımcıyla 4 gündür devam eden  ‘Helal Sertifikalı Denetçi Eğitimi’  bugün yapılan sınav ile sona erdi.

Eğitimin 3. Gününde, Gıda mühendisi Hayreddin İşbili,r gıda katkı maddelerinin kaynak yönünden helal sertifika sistemi için riskleri konusunu anlattıktan sonra Kimyager Abdulhamid Aksel, numune alımında dikkat edilmesi gereken hususları teker teker gösterdikten sonra bunların muhafazasını katılımcılara sundu.

Öğleden sonraki ikinci oturumda ise Yüksek Kimya Mühendisi Murat Sayın, kozmetik ve temizlik ürünlerinde  helal sertifikalandırma açısından riskleri anlattı.

Eğitimin son gününde ise Başdenetçi Ahmet Tunç Cengiz’in, GİMDES kesim standardını anlattıktan sonra Gıda Mühendisi Ali Kaygısız sertifikalandırma sürecinin ilerleyişi hakkında detaylı bilgi vererek   yol haritasının önemini katılımcılara aktardı.

4 günlük eğitimin ardından bugün saat 10:00 ‘da GİMDES’ in merkezine yapılan sınav ile eğitim son bulmuş oldu. Sınavın ardından katılımcılara helal sertifikalı çiğköfte ikram edildi. (M. Zeki Aygur-İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.