banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Havza Yönetimi Toplantısı Gerçekleşti

DSİ Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra; Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Orman ve Su işleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sedat Kadıoğlu, DSİ 15. Bölge Müdürü Numan Doğan Gündüz ve ilgili daire amirleri katıldı.  

 

Toplantıda konuşan Vali İzzettin Küçük; suyun önemine değinerek, su olmadan hayatı sürdürmenin mümkün olmadığını belirtti. Özellikle şehirleşme ve sanayileşmeyle birlikte su yönetiminin büyük önem kazandığını dile getiren Vali Küçük, yerinden yönetim ilkesiyle su yönetimi konusunda da havza yönetimi uygulamasına geçildiğini ifade etti. Aynı zamanda Fırat-Dicle 1. Alt Havzası Koordinatör Valisi olan İzzettin Küçük, her havzanın kendine göre bir eylem planı oluşturacağını ve uygulamaya geçileceğini de sözlerine ekledi.  

 

Açılış konuşmalarının ardından Havza Yönetimi Dairesi Başkanı Taner Kimençe tarafından gerçekleştirilen sunumda havza yönetim heyetlerinin teşekkülü, görevleri, çalışma usul ve esasları hakkında katılımcılara bilgi verildi. Sunumun ardından Vali İzzettin Küçük başkanlığındaki heyet, soru cevap şeklinde değerlendirmelerde bulundu.  

 

Toplantını ikinci bölümünde ise havza yönetimi heyeti ve üst heyet seçimi gerçekleştirildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.