banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haber Yukarı Koçlu

Hasan Dal'ın cenazesi Diyarbakır'a gönderildi

Sokağa çıkma yasağının 6’ncı gününe girdiği Mardin’in Nusaybin ilçesinde dün PKK’liler tarafından hendeklere yerleştirilen mayınların imhası sırasında hayatını kaybettiği iddia edilen Hasan Dal'ın (45) cenazesi otopsi için Diyarbakır Adili Tıp Kurumu’na gönderildi.

 Edinilen bilgilere göre; Nusaybin ilçesi Abdulkadir Paşa Mahallesi Çağ Çağ Caddesi Veysıkê mevkiinde bulunan bir hendeğe PKK’liler tarafından mayın döşendi. Mayını fark eden polis ekipleri, mayını infilak ettirdi. Mayının patlamasıyla 43 yaşındaki Hasan Dal isimli vatandaşın evinin duvarı yıkıldı. Ne olduğu anlamak için bahçeye çıkan Dal, ikinci mayının patlamasıyla ağır yaralandı.

Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılan Dal, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Dal'ın cenazesi otopsi işlemleri için Mardin'e sevk edildi. Burada otopsisi yapılan Dal'a cesedi detaylı otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

İlçede sevilen bir şahsiyetti

Bu arada yaşamını yitiren Hasan Dal'ın ilçede sevilip sayılan bir insan olduğu öğrenildi. Kaynak ustalığı yapan Dal’ın cenazesi yapılacak otopsi işlemlerinden ardından Nusaybin'de defnedilmesi bekleniyor. (M. Salih Keskin -  İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.