banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Harran'da iki gün elektrik yok
İşte TEİAŞ’tan yapılan açıklama; “12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Şanlıurfa İletim Şebekeleri İşletme Şebekeleri İşletme ve Bakım Müdürlüğümüze bağlı Yardımcı TM’de 04-05.01.2012 tarihinde 09.00-15.30 saatleri arasında yeni donatılan fider-9’a ait geçit izalatörlerinin montajının yapılabilmesi için 33 KV baranın boşaltılacağından dolayı Yardımcı TM’den beslenen tüm fiderlerin enerjisiz kalacağı belirtilmektedir.

TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Şanlıurfa İletim Şebekeleri İşletme ve Bakım Müdürlüğü tarafından 04-05.01.2012 tarihinde 09.00-15.30 saatleri arasında Yardımcı TM’den beslenen tüm yerler merkeze bağlı köyler, Harran Merkez ve köyleri enerjisiz kalacaktır” denildi.


www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.