banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Harran Kaymakamlığından Anlamlı Etkinlik!

Şanlıurfa Harran Kaymakamlığı, Hakkâri Yüksekova Dağlıca Sınır Taburunda teröristlerin saldırısı sonucu Şehit olan Harranlı Uzman Çavuş İbrahim TAŞ’ın anısına futbol turnuvası düzenliyor.
Harran Kaymakamlığı, ilçede faaliyet gösteren Harran Ajansı ile beraber organize ettiği futbol turnuvası ile İbrahim TAŞ’ın anısını canlı tutmayı hedefliyor. Turnuvaya şehidin anısına “Bordo Bereliler” adı ile oluşturulan bir takım da katılıyor.
Turnuva Perşembe günü başladı ve on beş gün devam edecek. Turnuvada “Bordo Bereliler” takımıyla beraber toplam 16 takım var. Takımlarda toplam on kişi olarak sahaya çıkacak olan oyuncular yedi asil üç yedek oyuncu olacak şekilde top koşturacaklar. Bordo bereliler takımında oynayan kişiler öğrencilerden oluşuyor. En genç ikinci takım olan bordo berelilerde şehidin eşinin kardeşi de forma giyecek.
Takım oluşturma nedeni olarak Şehit İbrahim TAŞ’ın anısını yaşatmayı amaçladıklarını söyleyen takım oyuncuları şehit ailesini gururlandırmak istediklerini belirtti. On altı takımın katıldığı turnuva maçları Harran kaymakamlığı sosyal tesislerinde yapılıyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri turnuva sonunda Birinci, ikinci, üçüncü olan takımlara ve centilmen olan takımlara Şehit Uzman Çavuş anısına kupa verilecek. Turnuva sonunda verilecek kupayı hangi takım kazanırsa kupayı şehidin ailesine hediye edecek.
Kaymakamımız Temel AYCA gerçekleşen turnuva hakkında yaptığı açıklamada amaçlarının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını sporla geliştirmek olduğunu söyledi. Ayrıca Sayın Ayca; "Katılan sporcularımızı tebrik ediyorum. Anlamlı ve kardeşçe karşılaşmalar olacak. Amacımız; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını sporla geliştirmektir. Gençlerimizi sportif faaliyetlerin içine çekeceğiz" dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.