Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_6pnq8jjspqi2ihlbpklm2l91t1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Harran Belediye Başkan adayları görücüye çıktı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Harran Belediye Başkan adayları görücüye çıktı

Açılış konuşmasını yapan harran ak parti ilçe başkanı Mahmut Özyavuz, bugün il başkanlığımızın ve genel merkezin talimatı doğrultusunda büyük şehir ve Harran ilçe başkan aday adaylarının tanıtım proğramını gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Özyavuz , 2011 genel seçimlerde harran ilçemiz yüzde 97 oy oranıyla yüzümüzü ak çıkarmıştır Bu seçimdede ilçemize yakışır bir şekilde teşkilat olarak hedeflerimiz büyük olacaktır" dedi.

 

Harran  Halk eğitim merkezi konferans salonunda  gerçekleştirilen Ak Parti Büyük Şehir belediye başkan aday adaylarını tanıtımı Harran’da  yapıldı.

AK Parti İl Yönetim Kuırulu üyesi ve Harran Koordinatörü Bakır Görgün'ün de katıldığı Aday Tanıtımın toplantısına Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Enver Sedat Yahlizade, Ali Delioğlu, Baki Özmen, Harran Belediye Başkan Aday Adayları Mehmet Özyavuz, Hüseyin Köroğlu, Hasan Akbalık, Mahmut Işık, Zekeriya Seyyidoğlu ve Hamit Özyavuz katıldı.

Harran ilçesiyle ilgili sorunlara değinen aday adayları kendilerini tanıtarak hedefleri ve amaçlarını Harranlılara anlattılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.