banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Halkotobüsleri başkanları bu kez belediyeye sert çıkıştılar
Araçlarını BELSAN a.ş’ye kiraya vermeyen esnaf üzerinde asimetrik psikolojik harp taktikleri uygulanmakta olduğunnu dile getiren kooperatfi başkanları, " Belediye yönetimi  son 6 ay içerisinde 200 esnafımıza yazdığı  3000 tane cezanın ödenmesi için icra işlemi başlatmıştır" dediler.


üç kooperatif başkanının ortak imzası ile yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

6 AY İÇİNDE  500 MİLYAR TL  CEZA YAZILDI.
Belediye yönetimi  son 6 ay içerisinde 200 esnafımıza yazdığı  3000 tane cezanın ödenmesi için icra işlemi başlatmıştır.Yaklaşık olarak 500  milyarlık cezanın ödenmesi için icraa işlemi başlatan belediye yönetimi , karaköprü  koperatifimize bağlı 63 H 0184 ve 63 H 0138 plakalı araçlarımızı borçları ödenene kadar trafiktene men etmiş ve araçları yediemin  parkına çekerek bağlatmıştır. Araçlarını belsana kiraya vermeyen esnafın tamamını bu tehlike beklemektedir.

BORÇLARI  TAKSİTLENDİRME İSTEGİMİZ REDDEDİLDİ .AMAÇ BORÇLARI TAHSİL ETMEK DEĞİL YAPTIRIMDIR...

Esnafımızın araç başına  3 milyarlık borçlarının yapılandırılıp,takside bağlanarak ödenmesi talebimiz reddedilmiştir.Tüm borcun  bir defada ödenmesi istenmektedir.Burda yapılmak istenen şey esnafı susturmak ve imzalattırmak istedigi anlaşmalara zorlamaktır.

Her yıl standart olarak 12 tl karşılığında verilen çalışma ruhsatına bu sene ‘’belediyeye borcu olmamak’’ maddesinide ekleyen belediye yönetimi  çalışma ruhsatı üzerinden esnafa baskı uygulamakta ve borç yükü altındaki esnafa bir darbede buradan vurmaktadır.

Belediye yönetimi son bir ay içerisinde dile getirdigimiz tüm iddiaların altında ezilmiş cevap bile verememiştir.04.01.2012 tarihinde yapmış olduğu ihaleyi gündeme taşıdığımız ve burdaki rant düzenini  kamuoyuna açıkladığımız için esnafımız ve başkanlarımız üzerinde hertürlü baskıyı yapmaktadır.

ESNAFIN ARACINI BAĞLA;ÖZDİCLENİN KİRALIK ARAÇLARINADA  AYLIK  ARAÇBAŞI 10 MİLYAR VER
Esnafımızın alın teri ile alınmış olan araçların çalışmasına izin vermeyen belediye yönetimi ,yaptığı ihale ile araç başına aylık 10 milyar verdigi özdicle araçlarını çalıştırmaktadır.Fakkıbaba kin ve düşmanlık üzerinden hareket ederek bizim araçlarımızı bağlattırırken ,11 aylığına 55 otobüse sadece kira olarak 6 trilyon para ödeyecektir.4 ocakta yaptıkları ihale ile bizim dedikleri  yeni 55 aracın özdicle a.ş’nin malı olduğu ortaya çıkmıştır.Şimdide bu araçları 11 aylığına kiralayıp sadece kiraya 6 tilyon para verecekler.işte bu gerçekleri kamuoyuna açıkladığımız için baskı ve zulumlere uğruyoruz.

Gerçekleri söylemenin ve hakkın yanında durmanın bir bedel gerektirdigini bilen insanlarız.Fakkıbaba bilmeliki bu zulumler bizi hakkı söylemekten ve savunmaktan alıkoymayacaktır Rızkı veren ALLAH’TIR.Yakınlarımızı işten çıkararak,araçlarımızı bağlayarak,bizi yıldıramayacaktır.



SUSMAYACAĞIZ…."



MEHMET POLAT                      MEHMET EMİN AK                    ABUZER ŞEKER

ÇANKAYA KOP.BŞK.                 EYYÜBİYE KOP.BŞK.                 KARAKÖPRÜ KOP.BŞK.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.