Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_6jhfvu33dcv59ne1svafv7tki1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
HALİLİYE BELEDİYESİ ÇÖP KONTEYNERLERİNİ YENİLEDİ haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

HALİLİYE BELEDİYESİ ÇÖP KONTEYNERLERİNİ YENİLEDİ

 

Temizlik İşleri Müdürlüğü, çalışmalarını mahallelerin ihtiyaçlarına göre sürdürmeye devam ediyor. Ekipler, merkez mahallelerde evsel atıkların daha büyük hacimli konteynerlerde toplanmasını sağlamak amacıyla 600 litre hacimli konteynerlerin değişimini tamamladı. Bu çalışmayla Temizlik İşleri Müdürlüğü, merkez mahallelerde yer alan toplam 5 bin çöp konteynerini 800 litre hacimli konteynerlerle değiştirmiş oldu. Toplanan 600 litrelik çöp konteynerleri de, Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Atölyesi’ne götürülerek, bakıma alındı. Bakımı tamamlanacak olan konteynerler, ihtiyaç ve talep doğrultusunda kırsal mahallelere dağıtılacak.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha öncede ilçe merkezindeki tüm ana arterlerde bulunan metal konteynerleri daha hijyenik olan plastik konteynerlerle değiştirmişti. Tertemiz bir Haliliye için ‘Hep yenisi, Hep iyisi’ sloganı ile çalışma yaptıklarını açıklayan Temizlik İşleri Müdürlüğü, çalışmalarının 24 saat aralıksız devam ettiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.