banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Halfeti İş-Kur'da zimmet operasyonu

Şanlıurfa Halfeti ilçesinde İŞKUR bünyesinde faaliyet gösteren kısa adı ile (TYÇP) olarak bilinen Toplum Yararına Çalışma Programı iş ve işlemlerinde usulsüzlük yapıldığı hakkındaki iddialara istinaden Halfeti Kaymakamlığı ile Halfeti Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen çalışma doğrultusunda proje Koordinatörü (32)S.A. şahıs göz altına alındı. Yapılan çalışmalarda elde edilen bilgiler ışığında proje sorumlusu çıkarıldığı mahkemece zimmetine para geçirdiği iddiası ile tutuklanarak Ceza evine konuldu.

 

Gözaltına alınan S.A.!nın yanı sıra Ö. D., kardeşi C. D., A. K., H. E., Ö. K. ve M. T. ise yurt dışı yasağı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.


Halfeti Kaymakamlığı ve Halfeti Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken, uzun süredir vatandaşlar tarafından dile getirilen bir takım usulsüz işlemler yapıldığına dair dedikoduların ardından sessiz bekleyiş devam etmektedir.

Haber:Hatice Rüya Arslantaş/ www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.