banner2
Öne Çıkanlar Furkan Demirtaş Türkiye Kupası Dr Ahmet Eşref Fakıbaba İBRAHİM AY İstiklâl Marşı

Hakim, Şeref'le yetinmedi, Yemini değiştirdi

Eski Kayseri Jandarma Alay Komutanı emekli Albay Cemal Temizöz ve eski Cizre Belediye Başkanı Kamil Atağ’ın da arasında bulunduğu 5’i tutuklu 7 sanığın yargılanmasına dün Diyarbakır 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi.

Diyarbakır 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen faili meçhuller davasında mahkeme başkanı tanıklara yemin ettirirken ’Allah’ım namusum ve şerefim üzerine yemin ederim’ ifadelerini kullandırdı.

Kayseri eski İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cemal Temizöz ile korucubaşı Kamil Atak’ın da aralarında bulunduğu 5’i tutuklu 7 kişi hakkında, Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde 1993-95 yılları arasında işlenen faili meçhul cinayetlerle ilgili açılan davanın 37’nci duruşmasının öğleden sonraki oturumuna Diyarbakır 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmada tutuklu sanıklar Cemal Temizöz, Kamil Atak, Hıdır Altuğ, Abdulhakim Güven ve Adem Yakın ile tutuksuz sanık Temel Atak hazır bulunurken, tutuksuz sanık Kukel Atak ise katılmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.