Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_ab7mkt9j79fb0085sfsns2tj06, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Haber alınamayan Tarsuslu mühendisten acı haber geldi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Haber alınamayan Tarsuslu mühendisten acı haber geldi

Antalya'dan 22 Ağustos'ta havayolu ile Rusya'nın başkenti Moskova'ya giden ve  25 gündür kendisinden haber alınamayan Tarsuslu Ziraat Mühendisi Altan Güngör'ün Rusya silahla vurularak öldürülüp, ormanlık alana atılmış halde bulunduğu öğrenildi.

Cinayete ile ilgili Moskova’nın Orenburg Başsavcılığı soruşturma başlatırken, Moskova polisinin cinayetle ilgili olarak bazı şahısları gözaltına aldığı belirtildi.

Güngör’ün, Türkiye’de ziraat işlerinin yanı sıra Antalya’da tanıştığı Azeri bir kişi ile iş ortaklığı yaptığı ve ortağının Rusya'daki borçları ile ilişkilendirilip öldürüldüğü iddia edildi.

Altan Güngör’ün cesedinin Rus Savcısının işlemleri ve yapılacak otopsinin ardından Türkiye’den Rusya’ya gidecek olan bir yakınına teslim edileceği ve cenazenin havayolu Tarsus’a getirileceği öğrenildi.

Gözyaşı içerisinde oğluna sağ salim kavuşmayı beklerken, çocuklarının ölüm haberini alan Güngör ailesi gelen acı haberle yasa boğuldular.  (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.