banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

Güvenli Gelecek Meyve Vermeye Başladı


Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü İl merkezi ve İlçeleri kapsayan Sosyal Projelere devam etmektedir. Bu kapsamda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü;

İl Merkezi ve ilçelerde öğrenim gören 12-16 yaş grubu öğrencilerimizin daha güvenli ortamlarda eğitim görmeleri, suç ve suçlulardan uzak durmaları, çeşitli konularda bilinçlendirilmeleri ve okul çevrelerinin daha güvenli hale getirilmesine yönelik Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında  ‘Güvenli Okul, Güvenli Gelecek’ projesi başlatmıştır. Bu kapsamda TDP ekipleri okulları ziyaret ederek bilinçlendirme faaliyetlerine başlamışlardır.

Risk ve Hedef gruplarına göre belirlenen lise seviyesinde eğitim gören öğrencilerimizden seçilen 30 öğrenciden 10 kişiye bağlama, 10 kişiye gitar ve 10 kişiye de vurmalı çalgı kursları verilmiştir. Kursiyerlere müzik aletleri hediye edilmiştir. Kurslar Gençlik Merkezlerinde  görevlendirilen polis ve öğretmen eğitmenler tarafından verilmiştir.  Günde en az 2 saat olmak üzere haftada 3 gün (3 ay) kurs verilmiştir.
Bu kapsamda kursiyer öğrencilerden oluşan bir grubumuz  22 Nisan 2013 günü Saat:20.00 da DSİ konferans Salonunda vatandaşlarımıza yönelik bir konser verecektir.     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.