banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Güvenç’ten, Sosyal Ve Spor Tesisi Talimatı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, ekibiyle birlikte Mardin Yolu üzerindeki Büyükşehir Belediyesine ait Cumhuriyet Parkında incelemelerde bulundu.

İlk olarak Cumhuriyet Parkının çevresini gezen Başkan Güvenç, detaylı incelemesinin ardından yanında yer alan Genel Sekreter Balamir Gündoğdu,  Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı ve ŞUSKİ Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu’na Cumhuriyet Parkının 15 gün içerisinde tesisleşmesinin tamamlanarak, en yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunulması talimatını verdi.

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından bin 200 metrelik yürüyüş yolunun yapımının en kısa sürede başlamasını isteyen Başkan Güvenç, tesisleşmenin de diğer birimler tarafından yapılarak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve Spor Tesislerinin en kısa sürede vatandaşlara açılması yönünde talimatlarını dile getirdi.

Daha sonra park içerisinde bulunan tesis binasını gezen Başkan Güvenç, yetkililere eksikliklerin giderilmesini ve gerekli malzemelerin temin edilmesini söyleyerek, incelemelerini sürdürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.