banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Güvenç Rabia Meydanını inceledi FOTOĞRAFLI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde aralıksız süren çalışmaları yerinde inceledi.
         
              Hassasiyetle üzerinde durduğu Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde yetkililerden bilgi alan ve kısa bir toplantı yapan Başkan Güvenç, çalışmaların tüm hızıyla sürmesi talimatını verdi.
 
              Cumhuriyet Sosyal Tesislerinin incelemesinin ardından Rabia Meydanına geçen Başkan Güvenç, meydanda bulunan vatandaşlarla yapılacak çalışmalar üzerine sohbet etti.

              Vatandaşların önerilerini dinleyen ve görüş alışverişinde bulunan Başkan Güvenç, meydanda dinlenen öğrencilerle de ayaküstü bir süre dersleri ve sınavları hakkında sohbet ederek, Rabia Meydanı hakkında taleplerini dinledi. Öğrencilere ve çevresinde bulunan vatandaşlara Rabia Meydanında yapılması planlanan çalışmaları aktaran Başkan Güvenç, meydanda açılan Kızılay kan bağışı çadırını ziyaret ederek, Kızılay çalışanları ve kan bağışlayan vatandaşlarla sohbet etti.
             
              Daha sonra Rabia Meydanında ve Otoparkında  incelemelerini sürdüren Başkan Güvenç, burada çalışmaları yürüten yetkililerden bilgi aldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.