banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haberleri

Güvenç, İşçilerle el sıkıştı


AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ve AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi, İş Adamı İsmail Bağıban’ın düzenlediği işçiler ve civar köydeki vatandaşların da yer aldığı toplantıya katıldı.
Fabrikada işçilere ve vatandaşlara seslenen Celalettin Güvenç, konuşmasının başında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılım gösterdiği 200 bin kişinin katıldığı Şanlıurfa mitingine değinerek, “Şanlıurfa’ya hizmet etmek ibadettir dedim. Ama bu mübarek topraklara, insanlara hizmet değil kölelik yapılır. Zaten büyüklerimizde demişler; ‘Şanlıurfa’nın taşı toprağı mübarektir; üstündekilerde mübarektir, altındakilerde mübarektir’. Böyle bir şehrin sahibisiniz. Bizlerde böyle bir şehre hizmet etme şerefini elde ettik. Allah nasip ederse; 1 nisandan itibaren böyle güzel 13 ilçe Belediye başkanlarımızla sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
“Biz lafla iş yapmıyoruz” diyen Celalettin Güvenç, “Ey muhalefet ve Diyarbakır’da 10 yıldır Belediye başkanlığı yapanlar. Benim gibi hizmet kitabıyla çıkın milletin karşısına, ne söz verdin ne yaptın 10 senede. Ben diyorum ki; 18 katrilyon Şanlıurfa’ya yol, su, okul, hastane, havaalanı, üniverisite, köy yolu ve parke taşı yaparak milletin karşısındayım. Değerli kardeşlerim bunların ki laf salatası; bizimki icraat ve hizmet. Projelerimizi görüyorsunuz, Yeni Türkiye Yolunda Yeni Şanlıurfa diyoruz. Vizyonu olan, işsizliğin bittiği, tarımsal gelirin arttığı, yolu, parkı, caddesiyle örnek Şanlıurfa’yı biz kururuz… Bunun kararlılığında ve inancındayız. Bu il asla geriye gitmemelidir. Bu il sürekli ileriye gitmelidir” dedi.
Konuşmaların ardından işçilerle ve vatandaşlarla kardeşlik halayı çeken Celalettin Güvenç, daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.