banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Antalyaspor

Güvenç Çamlıdere'de; Birbirimize üstünlüğümüz yok VİDEO

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen ve İbrahim Toru, Yönetim Kurulu üyeleri Cemil Çadak ve Nihat Kılıç, İl Gençlik Kollarından Mehmet Cem Beyaz, Haliliye İlçe Başkanı İ.Halil Kızılelma ile gittiği Çamlıdere köyünde kadın-erkek, büyük-küçük coşkulu bir kalabalık tarafından davul zurna ile karşılandı. Köye girişinde kendisini karşılayanlarla, kadınlar ve çocuklarla da tek tek tokalaşıp selamlaşan Güvenç’e Çamlıdereli bir vatandaş tarafından boynuna puşu takıldı.

İsa ve Mustafa Kaya kardeşlerin organize ettiği Bakımlı, Şenocak, Kaynaklı, Yeşilyayla, Gülveren, İncirli, Mehmetçik ve Gülveren Köy Muhtarları ve Sulama Birliği Başkanın da hazır bulunduğu Çamlıdere nahiyesinde İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen’in Çamlıdere’nin bu seçimde oylarını AK Partiye vereceklerine inandıklarını ve seçim sonrasında teşekküre geleceklerini söyledi.

Karşı olanlar, 76 milyonun hepsini bir kenara ittiler

AK Parti Haliliye ilçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma da, “Hepinizce malum; Başbakanımıza ve Hükümetimize karşı çok büyük operasyonlar yapılıyor. Teknik takibi aylar öncesinden bitmiş olan bir operasyon seçime 3 ay kala senaryosu gerçekleştiriliyor ve hükümeti bunun üzerinden vurmaya çalışıyorlar. Sadece Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın dosyası tamamlandıktan sonra 6 ay beklendi. FB Kulübü ve camiası zarar görmesin diye dosyası 6 ay sonra açıldı. Ama şimdi birkaç Bakanın çocuklarının haklarında olan iddialardan dolayı ülke tamamen çöküntüye gitsin diye seçime 3 ay kala çok ciddi bir hazırlık yaptılar. Memleketimizin, insanımızın, muhafazakar olan insanların elde etmiş olan kazanımların yeniden geri alınması için. 10 sene içerisinde nereden nereye gelindiğini hepiniz çok iyi biliyorsunuz. 12 sene önce İmam Hatiplerde okuyan öğrencilerimiz yoktu, kızlarımız başlarını örtemiyorlardı. Başörtüsü yasağını kaldıran kim. İmam Hatiplerin önünü açan kim. Kesintisiz eğitimi getire, dünyanın dört bir tarafındaki Müslümanlar üzerinde oynanan oyunlara karşı çıkan kim. Kellesi koltuğunda ‘Ben kefenimle dolaşıyorum’ diyen kim. Bunları söyleyen tek bir kişi Recep Tayyip Erdoğan. Karşısındakiler ise sadece kendi gurup ve cemaatlerinin menfaatini düşünüp 76 milyonun hepsini bir kenara iten kesim. Oynanan oyun bütün Müslümanların üzerinde oynanıyor. Çok dikkatli olmamız, iyi değerlendirmemiz lazım.Bizim Başbakanımıza sahip çıkmamız lazım” dedi.

Birbirimize üstünlüğümüz yok

Vatandaşları selamlayarak sözlerine başlayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ise, “Allah’ın izni, sizlerin teveccühü, Başbakanımızın da onayıyla yeni bir yolculuğa çıktık. Sizler seçimlere alışıksınız. Bu ülke çok seçim gördü. Seçimin ne anama geldiğini sizler çok iyi bilirsiniz. Allah’a şükür 2002’den beri seçimin daha da önemli olduğunu Tayyip Erdoğan ve arkadaşları bizlere gösterdi. Eskiden önümüze konulan sandıkta sizden olanlar olmuyordu. Sadece patronları pijamayla Başbakan karşılıyordu. Holding temsilcileri Milletvekili atıyordu. Holding temsilcileri Belediye başkan adayları atıyordu. Başbakanların yetkileri, iradeleri sınırlıydı. Politikaları hak lehine, millet lehine meclis belirlemiyordu. Egemenlik sizde değildi. Ama 2002 Kasım ayı Türkiye’deki aydınlık dönemin, demokratik dönemin başlangıcı oldu. Sizin oylarınızla seçilen o Başbakan bütün egemen güçlere, bu topraklarda var olan hakim güçlere dedi ki; ‘artık söz milletindir, artık karanlık devirler geride kaldı. Artık milletin oyu namusumuzdur. Milletin emaneti bizim şerefimizdir. Hiçbir tehdidiniz, darbe girişiminiz, komplo girişiminiz, parti kapatma çabanız millete hizmet yolunda bizi geri koymaz’ dedi. Milletin itibarı milletin rahatıyla ölçülür. Millet mutluysa, rahatsa, refah seviyesini yükselttiysen o devlet, o yönetici muteberdir. İşte bu sizin verdiğiniz ak oylarla oldu. İşte bu; Türkiye’de devlet anlayışının değişip, devletle milletin kaynaşmasına sebep oldu. Yine sen hiçbir şey yapamazsın diyorlardı. Geçen 12 yıla bakın değerli arkadaşlar. Silahlar susuyor, Kürt Kürtlüğünden, Arap Araplığından utanmıyor. Başbakan, Cumhurbaşkanı, Vali diyor ki; ‘hepimiz bu ülkenin çocuklarıyız. Hepimiz bu coğrafyanın çocuğuyuz. Hepimiz bu devletin insanıyız. Birbirimizi sevmemiz gerekir. Birbirimize bir üstünlüğümüz yok. Eğer bir olursak, beraber olursak, birbirimize sarılırsak, kavgayı gürültüyü bırakırsak, iyi adamları yönetime getirir hırsızlık, haydutluk peşinde koşmayıp milletin malını millete harcarsa, şu körpe yavrularımızın, gençlerimizin geleceği aydınlık olur. Bizlerin çektiğini, yokluğu, yoksulluğu onlar görmez” diye konuştu.

Tayyip Erdoğan bütün Müslümanların, mazlumların umudu

Valiliği döneminde yaptıklarında da bahseden Güvenç; “Biz burada göreve geldiğimizde yolu olmayan köyler, derelerden su içen köyler bizim ayıbımızdır dedik ve köy yollarını yapmaya başladık. İbadet aşkıyla, insanımızın refahı için, kör kuruşun halkın yararına harcanması için azimle çalışıyoruz. Ama takdir edersiniz ki, asrın sorunu, yılların sorununu bir anda, 3 günde, 2 yılda çözmek mümkün değil. Siz biliyorsunuz ki biz 10 yılda bütün sorunları ortadan kaldıramadık ama siz her seçimde oyunuzu arttırdınız. Çünkü biliyorsunuz ki Tayyip Erdoğan ve ekibi AK Partililer bu milleti seviyor. Bu coğrafyada kötülüklerin gitmesini istiyor. Köylünün kentlinin yüzünün gülmesini istiyor. Çocukların burnu kanamasın istiyor. Tayyip Erdoğan sadece bizim umudumuz değil, yeryüzündeki bütün mazlumların umudu. Bütün Müslümanların umudu. Tayyip Erdoğan 21. Asra halk adamı olarak, halk çocuğu olarak, halkı için kendini geda eden kahraman olarak çıktı, Allah onu mahcup etmesin. Onun mahcubiyeti emin olun ki bizim mahcubiyetimizdir. Halkımızın, fakir fukaranın mahcubiyeti demektir. Sadece bizim ülkemizdeki değil, Ortadoğu’daki, Afrika’daki, Asya’daki birçok garibanın ümidinin suya düşmesi demektir. Allah onun için mahcup etmesin, Allah gücümüzü arttırsın, bu sevdayı Allah bitirmesin ve arttırarak devam ettirsin. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum, Allah razı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra vatandaşların arasına girerek sorunlarını, taleplerini dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.