banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Güvenç, 60 Bin Liraya Ev Sözü Verdi

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Tekstil fabrikalarında çalışan işçilerle buluştu.

Mesai arasında fabrika bahçesinde işçileri selamlayan Celalettin Güvenç, işçilerle sohbet etti, tavsiye ve önerilerini dinledi.

Tekstil fabrikası önünde toplanan işçilerin talebi üzerine konuşma yapan Celalettin Güvenç, 2002’de maaş ödeyemeyecek durumda olan devletten günümüzdeki devlet anlayışına AK Parti Hükümetleri ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la geldiğini belirterek, “Yolun bile olmadığı Güneydoğu’da fabrikalar Hava alanları, üniversiteler yükselmeye başladı. Bizi kendi halimize bıraksınlar ekonomiyi, ihracatı; eğitimi, altyapıyı, üstyapıyı konuşalım. Genç bir nüfusumuz var, sadece Şanlıurfa’da yılda 63 bin çocuk doğuyor Yunanistan’ın doğumundan fazla. Bu çocuklarımız büyüyor aş, iş, ekmek, okul ve tablet bilgisayar istiyor. Boş işleri bırakıp, kenetlenip, üretmemiz, çalışmamız ve seviyeyi yükseltmemiz lazım” dedi.

Şanlıurfa’nın sorunlarını bildiklerini ve bunlara çözüm ürettiklerini belirten Celalettin Güvenç, trafik, konut ve işsizlik olduğunu ifade ederek, “Konut sorunu için Başbakanımız İstanbul’da KİPTAŞ’ı kurdu, Konut yapıyor. Seçim çalışmalarında Gaziantep Şahinbey Belediyesine gittim. Müthiş bir kentsel dönüşüm ile konut yapıyor. Allah’ın izniyle ve desteğinizle önümüzdeki pazartesi onun çalışmasına başlıyoruz. 60 bin liraya 90 metre kareye ev. Fiyatı iyi değil mi? İlk 12 ay bin lira ödüyorsun sonra evin içine girene kadar para ödemiyorsun. Evin içine girdikten sonra her ay 400 lira para ödüyorsun” şeklinde konuştu.

Daha sonra diğer tekstil fabrikalarını gezen Celalettin Güvenç, fabrika çalışanlarından yoğun ilgi gördü. Çalışanlara çocukları için çeşitli oyuncaklar ve AK Parti amblemli bardaklar verilerek, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.