banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Güvenç, 2015 Şanlıurfa İçin Değişim Ve Gelişim Yılı Olacak


 “2015 yılının milletimize, ilimize ve bütün hemşerilerimize hayırlar ve güzellikler getirmesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum” diyen Başkan Güvenç, Herkese sağlık, afiyet, mutluluk ve hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

Halkımızın Emanetine Sahip Çıktık ve Çıkacağız

 2014 yılı Dünyada ve Türkiye’de çok önemli olaylara sahne olduğunun altını çizen Başkan Güvenç, “Cumhurbaşkanımızı ilk defa halk oylamasıyla seçtik. 5 yılda bir yapılan mahalli seçim yapıldı. Şanlıurfa; bizlere güven duydu ve bizi tercih etti. 2014’ün bu son günlerinde Şanlıurfalılara tekrar teşekkür eder şükranlarımı sunarım.  Halkımızın bize verdiği emanete sahip çıktık ve çıkıyoruz. Hiçbir zaman halkımızın emanete ihanet etmeyeceğimizi sonuna kadar halkımızın menfaatleri için çalışacağımızı bir kere daha dile getiriyorum. Halkımıza verdiğimiz sözü yeniliyorum”

2014 Yılında Kısa Sürede Büyük İşler Yaptık

Konuşmasında 2014 yılı içerisinde Büyükşehir Belediyesinin verdiği hizmetlere de değinen Başkan Güvenç, kısa sürede büyük işler yaptıklarını belirterek, “2014 Mahalli seçimlerinden sonra hemen işe başlayarak Büyükşehir yapısını oluşturduk. ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüzü kurduk. Hamd olsun kırsal bölgelerdeki köylerde alt yapı hizmetlerine, Kent merkezinde ise planlamalara ve önemli hizmetlere imza attık. 2014 yılında kırsal alanlarda kendi imkanlarımızla ihale ettiğimiz 500 Km’lik yol yapmayı başardık. 352 Bin metrekare İlçe ve Kent merkezinde mahallelerimize parke taşı döşedik.  Yeni planlamalar kapsamında park ve sosyal tesis açtık. 2014 yılını daha çok yapacağımız hizmetlerin planlama ve hazırlık dönemi olarak geçirdik”

Bu Yıl Değişim ve Gelişim Yılı Olacak…

2015 yılının Şanlıurfa için değişim ve gelişim yılı olacağını kaydeden Başkan Güvenç, “Yeni Büyükşehir Belediye hizmet binasının temelini atacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın; Şanlıurfa’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak değişim ve gelişimi sağlayacağız. Halkımızın dünya standartlarındaki hizmetlere layık olduğuna inanıyoruz. Bunun için gece gündüz kavramı demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Allah 2015 yılını bütün İslam âlemine ve insanlara hayırlı eylesin. Barış ve huzur dolu, daha demokrat bir dünya diliyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.